ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ

Οι εγγραφές για τα εργαστήρια των Βιομηχανικών Ζυμώσεων θα πραγματοποιηθούν αύριο (12/10/2021) στις 15:00 στο Αμφιθέατρο Β (Γ. Αρσένης).
 
Ο διδάσκων
Ν. Κοψαχείλης

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ

Αλλαγή ώρας εγγραφών του εργαστηρίου

«Τεχνολογία & έλεγχος ποιότητας κρέατος»

Λόγω της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος, οι εγγραφές του εργαστηρίου «Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος» θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 09.00π.μ. στο ΑΜΦ Α.

Κατά τη διάρκεια των εγγραφών, θα γίνει ενημέρωση των φοιτητών για τον τρόπο διεξαγωγής του εργαστηρίου καθόλη τη διάρκεια του εξαμήνου και θα συγκροτηθούν οι εργαστηριακές ομάδες.

Η παρουσία όλων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Σε περίπτωση απουσίας θα γίνει εγγραφή του φοιτητή από τη διδάσκουσα, σε όποια εργαστηριακή ομάδα είναι διαθέσιμη μετά το πέρας της εγγραφής των παρόντων.

Η διδάσκουσα, Ε.Σακαντάνη

 

ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 θα διενεργείται έλεγχος πιστοποιητικού εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου στις εισόδους των κτιρίων:

Είσοδος κτιρίου Α: Λεωφόρος Βεργωτή

Είσοδος κτιρίου Β: Λεωφόρος Αντώνη Τρίτση

Η είσοδος του κτιρίου Β η οποία βρίσκεται στη Λεωφόρο Βεργωτή θα παραμένει κλειστή.

Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές να προσέρχονται τουλάχιστον δεκαπέντε λεπτά πριν από την έναρξη των μαθημάτων ή εργαστηρίων στις εισόδους του Τμήματος όπου διενεργείται ο έλεγχος και να φέρουν μαζί τους την ακαδημαϊκή τους ταυτότητα (ή αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές).

ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ  ΘΕΩΡΙΑ Ή/ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12/10/2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Β ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.

Η ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ

Ανακοίνωση για εγγραφές στα εργαστήρια "Εφαρμογές πληροφορικής" και "Γενική και Ανόργανη χημεία"

Οι εγγραφές των εργαστηρίων «Εφαρμογές Πληροφορικής» και «Γενική και Ανόργανη Χημεία» θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 09.00π.μ. στο ΑΜΦ Α.

Κατά τη διάρκεια των εγγραφών, θα γίνει ενημέρωση των φοιτητών για τον τρόπο διεξαγωγής του εργαστηρίου και θα συγκροτηθούν οι εργαστηριακές ομάδες.

Η παρουσία όλων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Σε περίπτωση απουσίας θα γίνει εγγραφή του φοιτητή από τους διδάσκοντες, σε όποια εργαστηριακή ομάδα είναι διαθέσιμη μετά το πέρας της εγγραφής των παρόντων.

Page 1 of 127