ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

 

Η εξέταση του εργαστηρίου πληροφορικής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 14.30

Για την συμμετοχή τους στην εξέταση θα πρέπει οι εξεταζόμενοι να συνδεθούν μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή  με τον λογαριασμό τους στο eClass (https://opencourses.ionio.gr/, μέσω κάποιου browser όπως το Chrome). Ταυτόχρονα θα πρέπει να συνδεθούν με την "αίθουσα εξετάσεων" μέσω της πλατφόρμας Zoom, περίπου 15 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα εξέτασης. Προσοχή, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στην αίθουσα εξετάσεων μετά την έναρξη της εξέτασης.

Join Zoom Meeting
 
Meeting ID: 963 0831 3137
 

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Ι

Διαβάστε περισσότερα.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ DIAS.IONIO.GR

Σας ενημερώνουμε για την έναρξη της περιόδου δήλωσης πρόθεσης συμμετοχής φοιτητών στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου για το Ακ.Έτος 2020/2021.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσω σχετικής εφαρμογής (αντί του exams.ionio.gr) η οποία βρίσκεται ενσωματωμένη στον νέο ΠΣ Γραμματείας, https://dias.ionio.gr . Ως περίοδος υποβολής των δηλώσεων έχει οριστεί το χρονικό διάστημα 25-30/08/21.

Στον παρακάτω σύνδεσμο Οδηγίες προς Φοιτητές -Δήλωση Συμμετοχής στις Εξετάσεις υπάρχουν σύντομες οδηγίες για τη δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις εφόσον έχετε κάνει Είσοδο (login) στη θυρίδα σας στο https://dias.ionio.gr 

Ενημερωτικά σας αναφέρουμε πως στο σύστημα είναι εφικτή και η πρόσβαση των φοιτητών του πρώην ΤΕΙ. 

Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος σύνδεσης σας στο σύστημα μπορείτε να απευθύνεστε στο   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μετά την απόφαση της 19ης Συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και σε αναμονή της νέας Κ.Υ.Α. που θα αφορά τους υγειονομικούς κανόνες διεξαγωγής των εξετάσεων του Σεπτεμβρίου 2021, ανακοινώνεται το πρόγραμμα εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 (επισυνάπτεται).

      Κατεβάστε το πρόγραμμα της εξεταστικής.

Προσοχή: Υπάρχει διαχωρισμός των εξ αποστάσεως και των διά ζώσης εξεταζόμενων μαθημάτων.

Αναβάθμιση υπηρεσιών - Διακοπή λειτουργίας UNISTUDENT

Αγαπητοί φοιτητές,

σας ενημερώνουμε ότι διακόπτεται η λειτουργία των υπηρεσιών http://gram-web.ionio.gr/unistudent/ και https://omiros.teiion.gr/unistudent/ μέχρι τις 11/7/2021 λόγω αναβάθμισης του πληροφοριακού συστήματος των Γραμματειών.

Τμήμα Πληροφοριακών Συστημάτων
Ιoνίου Πανεπιστημίου

Page 1 of 126