Έρευνα για την Καριέρα και τη Γενιά Υ

Για 4η συνεχή χρονιά, το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ σε συνεργασία με το kariera.gr, διεξάγουν την έρευνα για την Καριέρα και τη Γενιά Υ. Η συμμετοχή των φοιτητών σας στην έρευνα είναι πολύ σημαντική.

Ο σύνδεσμος για τη συμμετοχή στην έρευνα είναι:
https://www.surveymonkey.com/r/CPPKSTF

Διαβάστε περισσότερα.

Προκήρυξη Προπτυχιακών Υποτροφιών του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση για το ακαδημαϊκό έτος 2017- 2018

latsi

Διαβάστε περισσότερα.

Δικαιολογητικά εγγραφής πρωτοετών

A. Οι φοιτητές, μετά την ηλεκτρονική εγγραφή τους στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους:

• Εκτυπωμένη, υπογεγραμμένη και επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής η Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής που υποβλήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
• Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας (για αλλοδαπούς-αλλογενείς φωτοτυπία διαβατηρίου & άδειας διαμονής)
• Φωτοτυπία Απολυτηρίου Λυκείου
• Πιστοποιητικό γέννησης (μόνο για τα αγόρια)
• Υπεύθυνη δήλωση (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ)
• 2 φωτογραφίες τύπου ταυτότητας

Τα δικαιολογητικά θα αποσταλούν με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier) στην παρακάτω διεύθυνση, μέχρι 29/9:

Τ.Ε.Ι. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΒΕΡΓΩΤΗ
28100 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΤΗΛ: 2671027101

Σε διαφορετική περίπτωση, η προσκόμιση των παραπάνω δικαιολογητικών μπορεί να γίνει αυτοπροσώπως, είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, 10:00-13:00 καθημερινά.

B. Μετά τη λήξη της προθεσμίας και αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος των στοιχείων της ηλεκτρονικής αίτησης από τη Γραμματεία του Τμήματος, θα αποσταλούν στους φοιτητές βεβαιώσεις εγγραφής και οδηγίες για την απόκτηση των ηλεκτρονικών κωδικών.

Γ. Ο φοιτητής οφείλει να ενεργοποιήσει το λογαριασμό του και να αποκτήσει κωδικούς πρόσβασης για τις ακαδημαϊκές υπηρεσίες του Ιδρύματος.
Οι παραπάνω κωδικοί χρησιμοποιούνται για τις αιτήσεις μετεγγραφών, δηλώσεις μαθημάτων, την έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας (πάσο), την δήλωση και παραλαβή συγγραμμάτων μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής «Εύδοξος», κλπ.

*Οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές που δεν έχουν συμπληρώσει το Στατιστικό Δελτίο, έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν στη συμπλήρωση του μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης:

https://elstatweb.statistics.gr/deltio_fititi/deltio_fititi_login.jsp

Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2017 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα από Τρίτη 5 έως και Πέμπτη 14  Σεπτεμβρίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα.

Σελίδα 1 από 46