banner_lab
banner_petaloudes2
banner_tei
banner_student_lab
banner_edafologia
banner_student
banner_petaloudes
banner_students_lab

Ανταλλαγή Φοιτητών μέσω του "ERASMUS +"

Erasmus logo11111

Η χλωρίδα των Ιονίων Νήσων

Αναλύσεις νερών Κεφαλονιάς

nero

2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΕΕΓΒΦ

Διαβάστε περισσότερα.

Νέα παράταση διανομής διδακτικών συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου 2017-2018

Διαβάστε περισσότερα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ με θέμα: Καινοτομία στην βιομηχανία τροφίμων-Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα έως την παραγωγή και την διάθεση στην αγορά.

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων οργανώνει ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα :Καινοτομία στην βιομηχανία τροφίμων-Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα έως την παραγωγή και την διάθεση στην αγορά.

Σάββατο 23/06/2017, ώρα 10.30-14.00, Βουλιαγμένης 171 , Αίθουσα Chef Club (πλησίον σταθμού Αγ. Ιωάννη).

Η καινοτομία εμφανίζεται από πολλούς ως διέξοδος και οδός για αναδιάταξη της επιχειρηματικότητας.Ας θέσουμε λοιπόν μερικούς προβληματισμούς τους οποίους θα προσπαθήσει να προσεγγίσει η ομάδα των ομιλητών.

-Πόσο δύσκολο είναι να καινοτομήσεις μετατρέποντας μια έξυπνη ιδέα σε προϊόν ή υπηρεσία;

-Σέβεσαι το περιβάλλον με την καινοτόμο προϊόν σου;

-Αξιοποιείς τις δυνατότητες της συσκευασίας;

-Οι νέες τεχνολογίες πόσο επηρεάζουν τις νεοφανείς ιδέες

-Ποια είναι η αλληλουχία των κινήσεων μιας επιτυχημένης διαδικασίας μετατροπής ιδέας σε προϊόν.

-Πως μπορείς να μετατρέψεις νομικά εμπόδια σε εργαλεία δουλειάς και επιτυχίας

-Ποιος ο ρόλος της παγκοσμιοποίησης στην καινοτόμο λειτουργία;

-Ποια η βαρύτητα των οργανοληπτικών δοκιμών στην επιτυχημένη απόφαση

Το στρογγυλό τραπέζι θα αποτελέσουν:

Νίκος Βαλέτ, Χημικός Μηχανικός, Group R&D Director Chipita S.A.

Δήμητρα Χούχουλα, Επίκουρος Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Δυτ.Αττικής

Αντώνης Καναβούρας , Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ανδρέας Χαρδαλούπας, Δ/ντης Μάρκετινγκ, Συνεταιρισμού ΘΕΣ-ΓΑΛΑ

Εύα Κωνστανίνη , Βιοτεχνολόγος MSc , Έρευνα & Ανάπτυξη Vioryl A.E.

Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος τη ς ΠΕΤΕΤ-Διευθυντής Εργοστασίου και R&D ,Λάβδας Ζαχαρώδη προϊόντα & Σοκολάτα

Εκ μέρους της ομάδας που κέρδισε προσφάτως το πρώτο βραβείο επιχειρηματικότητας του Γεωπονικού Π.Α. οι μεταπτυχιακοί φοιτητές Λύδια Βαλάση και Μαρίνος Ξαγοράκης θα παρουσιάσουν την ιδέα τους. «ΈλληνFood: Αξιοποίηση παραπροϊόντων βιομηχανιών και καρπών B’ διαλογής από την ελληνική γη με σκοπό την παρασκευή βιολειτουργικών αλεύρων».

Η ενεργή παρουσία των συμμετεχόντων και τα ερεθίσματα μέσω ερωτήσεων ή σύντομων τοποθετήσεων πιστεύουμε ότι θα συνθέσουν κλίμα πρωτοπόρου διαδραστικής διαδικασίας η οποία στόχος είναι, να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Κατεβάστε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Στείλτε την αίτηση συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.  

*Η είσοδος είναι ελεύθερη ,λόγω των περιορισμένων θέσεων θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ HELMEPA

Διαβάστε περισσότερα.

Προκήρυξη διαγωνισμού ανάδειξης υποτρόφων ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 από τα έσοδα κληροδοτημάτων, που υπάγονται στην άμεση διαχείριση του Υπουργείου Οικονομικών.

Διαβάστε περισσότερα.

Υποτροφίες Αιγύπτου

Διαβάστε περισσότερα.