banner_lab
banner_petaloudes2
banner_tei
banner_student_lab
banner_edafologia
banner_student
banner_petaloudes
banner_students_lab

Ανταλλαγή Φοιτητών μέσω του "ERASMUS +"

Erasmus logo11111

Η χλωρίδα των Ιονίων Νήσων

Αναλύσεις νερών Κεφαλονιάς

nero

Ανακοίνωση για το Εργαστηριακό μάθημα «Ποσοτικής Αναλυτικής Χημείας»

Ανακοινώνεται στους σπουδαστές του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων που παρακολουθούν το Εργαστηριακό μάθημα «Ποσοτικής Αναλυτικής Χημείας» ότι την Τρίτη 12.06.2018 και ώρα 14:30-17:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί μάθημα στο αμφιθέατρο Γεράσιμος Αρσένης του τμήματος. Το μάθημα αυτό θα αφορά όλα τα τμήματα (Τρίτης, Τετάρτης & Παρασκευής) και η παρουσία σας θα είναι υποχρεωτική.

Οι διδάσκοντες,

Δρ. Όλγα Αρβανίτη

Δρ. Ευάγγελος Πολλάτος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ», B’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Την Παρασκευή 22.06.2018 και ώρα 09:00-11:00 π.μ. στο κτίριο Α του τμήματος, θα δοθεί γραπτή εξέταση στο εργαστηριακό μάθημα «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ» για το Εαρινό Εξάμηνο 2017-2018. Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί με κλειστά βιβλία, χωρίς σημειώσεις και χωρίς οποιοδήποτε άλλο βοήθημα και κινητό τηλέφωνο (επιτρέπεται μόνο επιστημονικό κομπιουτεράκι).

Οι Διδάσκοντες,

Δρ. Όλγα Αρβανίτη

Δρ. Ευάγγελος Πολλάτος

Στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

Διαβάστε περισσότερα.

2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΕΕΓΒΦ

Διαβάστε περισσότερα.

Νέα παράταση διανομής διδακτικών συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου 2017-2018

Διαβάστε περισσότερα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ με θέμα: Καινοτομία στην βιομηχανία τροφίμων-Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα έως την παραγωγή και την διάθεση στην αγορά.

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων οργανώνει ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα :Καινοτομία στην βιομηχανία τροφίμων-Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα έως την παραγωγή και την διάθεση στην αγορά.

Σάββατο 23/06/2017, ώρα 10.30-14.00, Βουλιαγμένης 171 , Αίθουσα Chef Club (πλησίον σταθμού Αγ. Ιωάννη).

Η καινοτομία εμφανίζεται από πολλούς ως διέξοδος και οδός για αναδιάταξη της επιχειρηματικότητας.Ας θέσουμε λοιπόν μερικούς προβληματισμούς τους οποίους θα προσπαθήσει να προσεγγίσει η ομάδα των ομιλητών.

-Πόσο δύσκολο είναι να καινοτομήσεις μετατρέποντας μια έξυπνη ιδέα σε προϊόν ή υπηρεσία;

-Σέβεσαι το περιβάλλον με την καινοτόμο προϊόν σου;

-Αξιοποιείς τις δυνατότητες της συσκευασίας;

-Οι νέες τεχνολογίες πόσο επηρεάζουν τις νεοφανείς ιδέες

-Ποια είναι η αλληλουχία των κινήσεων μιας επιτυχημένης διαδικασίας μετατροπής ιδέας σε προϊόν.

-Πως μπορείς να μετατρέψεις νομικά εμπόδια σε εργαλεία δουλειάς και επιτυχίας

-Ποιος ο ρόλος της παγκοσμιοποίησης στην καινοτόμο λειτουργία;

-Ποια η βαρύτητα των οργανοληπτικών δοκιμών στην επιτυχημένη απόφαση

Το στρογγυλό τραπέζι θα αποτελέσουν:

Νίκος Βαλέτ, Χημικός Μηχανικός, Group R&D Director Chipita S.A.

Δήμητρα Χούχουλα, Επίκουρος Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Δυτ.Αττικής

Αντώνης Καναβούρας , Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ανδρέας Χαρδαλούπας, Δ/ντης Μάρκετινγκ, Συνεταιρισμού ΘΕΣ-ΓΑΛΑ

Εύα Κωνστανίνη , Βιοτεχνολόγος MSc , Έρευνα & Ανάπτυξη Vioryl A.E.

Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος τη ς ΠΕΤΕΤ-Διευθυντής Εργοστασίου και R&D ,Λάβδας Ζαχαρώδη προϊόντα & Σοκολάτα

Εκ μέρους της ομάδας που κέρδισε προσφάτως το πρώτο βραβείο επιχειρηματικότητας του Γεωπονικού Π.Α. οι μεταπτυχιακοί φοιτητές Λύδια Βαλάση και Μαρίνος Ξαγοράκης θα παρουσιάσουν την ιδέα τους. «ΈλληνFood: Αξιοποίηση παραπροϊόντων βιομηχανιών και καρπών B’ διαλογής από την ελληνική γη με σκοπό την παρασκευή βιολειτουργικών αλεύρων».

Η ενεργή παρουσία των συμμετεχόντων και τα ερεθίσματα μέσω ερωτήσεων ή σύντομων τοποθετήσεων πιστεύουμε ότι θα συνθέσουν κλίμα πρωτοπόρου διαδραστικής διαδικασίας η οποία στόχος είναι, να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Κατεβάστε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Στείλτε την αίτηση συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.  

*Η είσοδος είναι ελεύθερη ,λόγω των περιορισμένων θέσεων θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σελίδα 1 από 61